Arrels de mar: una immersió profunda en el patrimoni pesquer de Tarragona

El documental “Arrels de mar”, dirigit per l’Emanuel Munteanu i Laura Vargas-Machuca i produït per Millennials Films, ofereix una oportunitat única per explorar el ric patrimoni pesquer de la provincia de Tarragona.  Aquest documental, que s’emetrà al Canal 33 el dijous 22 de febrer a les 23:05h, porta els espectadors a un viatge fascinant per la vida dels pescadors locals, les seves tradicions i els reptes que s’enfronten.

El documental s’endinsa en la vida dels pescadors del barri pesquer del Serrallo, Cambrils, La Ràpita i Les Cases d’Alcanar, mostrant les seves rutines diàries, el companyerisme i les dificultats que pateixen per mantenir una tradició centenària. El documental destaca la connexió dels pescadors amb el mar, el seu respecte per la vida marina i el seu compromís amb la preservació del medi ambient per a les generacions futures. Els espectadors coneixeran la importància històrica de la pesca a la regió i com ha modelat la identitat local.

“Arrels de mar” va obtenir el premi MemoriReus, atorgat pel públic assistent, a l’edició del 2022 del Festival Memorimage.

El projecte ha comptat amb el suport de la Diputació de Tarragona, Tarragona Turisme, Tarragona Film Office, l’Ajuntament d’Alcanar, el Port de Tarragona i el Museu d’Història de Cambrils.

Explora les vides dels pescadors locals, les seves tradicions i els reptes als quals s’enfronten. No perdis l’oportunitat de conèixer més sobre aquest món fascinant al Canal 33 el dijous 22 de febrer a les 23:05h.